Grootste collectie stoffen en kleuren • Tafelkleed op maat binnen enkele dagen in huis • Gratis levering vanaf €200

Tafelkleed te gekleed? Dan kiest u voor een placemat van stof. Het formaat is ruim (50x35 cm), de afwerking mooi verzorgd. Een damast placemat is mooi als u houdt van klassiek tafel dekken, onze placemat katoen is perfect voor een kleurig ontbijtje en buiten eten doet u met een placemat van onze buitencollectie. De placemat linnen geeft sfeer, zonder te formeel te worden. Ieder dag een mooie tafel? Bestel dan een placemat van Cottona. Vergeet niet de bijpassende servetten bij te bestellen, ook deze bestelt u in sets van 2, 4 of 6 stuks (grotere aantallen voor een bijzondere gelegenheid nodig of een zakelijke klant? Neem dan contact met ons op). En u weet het: de placemats en servetten komen rechtstreeks uit ons eigen atelier bij u op tafel.

- Grootste collectie stoffen en kleuren
- Passend bij onze tafellakens, tafellopers en servetten
- Royale maat 50x35 cm
- Met luxe schilderijzoom
- Ook maatwerk
- Verkrijgbaar in sets van 2, 4 of 6 stuks
- Snelle levering 1-2 werkdagen

Vanaf: € 18,50 per set van 2

Levertijd:
Bestellingen die voor 22.00 uur geplaatst zijn en waarvan we de betaling hebben ontvangen, worden op de eerstvolgende werkdag verzonden. Maatwerk wordt soms één werkdag later verzonden. Tijdens drukke periodes, zoals voor Kerstmis en voor Pasen, kan het één werkdag langer duren voordat uw bestelling verzonden wordt.

U ontvangt altijd een bevestiging per e-mail als wij uw betaling ontvangen hebben en zodra de bestelling verzonden wordt.